Velg en side

Puls

Av Cirka Teater


Menneske, maskin og magisk rabalder!

Tenk deg at du støter på en diger kube! En massiv klump av rust, metall og skrot. Som en sammenklemt skraphaug fra fortida. Så begynner kuben å leve, og med ett er du fanget i en rekke av rare, uforståelige hendelser. Hva er det kuben vil med deg? Er det noe som styrer den? Og ikke minst: kommer du noen gang til å slippe unna …?

Puls løfter spørsmål knyttet til menneskets avtrykk på jorda. Mennesket har en stor trang til å skape, bygge og finne opp. I jaget etter mer, etterlater vi oss store mengder vrakgods. Men hva skjer med mennesket når det konfronteres med resultatet av det vi har skapt? Har vi egentlig kontroll over det vi skaper? Hvem er det som egentlig bestemmer?

Passer best for: fra 10 år oppover
Sted: Papirhuset Teater
Tid: Lørdag 27. jan kl 14:00 og kl 17:30
(klikk på klokkeslettet for å komme til billettbestilling)

Puls er en magisk og spenningsfylt forestilling. Gjennom ordløst, fysisk teater og visuelt spektakulære effekter drar den publikum inn i en ny og absurd verden, en verden der det er lov å tolke fritt, uten bastante svar. Denne er en forestillingen du sjelden ser – full av undring, overraskelser og energi!

Puls er co-produsert med Teatret Vårt.

(…) ei undrande og magisk reise inn i eit fantasiland der assosiasjonane sat laust og opplevingane var både mange, store og overraskande».

– Amund Grimstad (anmeldelse)

Cirka Teater ble etablert i 1984 og er en av landets mest erfarne kompanier i det frie feltet. De har base på Nyhavna i Trondheim, hvor de har produsert over 40 forestillinger. Cirka Teaters forestillinger varierer i størrelse, fra mindre turnéforestillinger og produksjoner i samarbeid med institusjoner, til store utendørs evenementer. Alle kjennetegnes av et lekent visuelt språk.

Det er mange kunstnere som bidrar til det sceniske uttrykket i kompaniet, og størrelsen på Cirka Teaters team varierer med aktiviteten. I full produksjon kan det være flere titalls involverte, men den faste kjernen består av Anne Marit Sæther, Gilles Berger og Espen Dekko.

MEDVIRKENDE

Idé og konsept: Espen Dekko og Gilles Berger 
Utøvere: Karoline Ellingsen Wheeler og Gilles Berger
Regi: Espen Dekko 
Scenografi: Gilles Berger 
Tekniske løsninger: Richard Verley og Gilles Berger
Komponist: Martin Smidt
Lysdesigner: Erik Torsethaugen
Kostymer: Berit Haltvik With
Sminke: Leo Thörn
Produsent: Ingrid Bjørsnøs Kvam
Produsent prefase: Monica Stendhal Rokne