god natt herr dukkemann

AV SKROMLEHJULET FIGURTEATER

 

Herr Dukkemann prøver å sove, men det er ikke lett. Han tenker på mye rart. Noen ganger vet han ikke helt om han drømmer eller om han er våken. Skulle han ikke hatt en god venn? 

Skromlehjulet Figurteater er en av de få eksisterende friteatergruppene i Rogaland med spesialkompetanse innenfor figurteater. De har opptrådt i den kulturelle skolesekken landet rundt, DNS  i Bergen, barnehager, institusjoner, private fester, nasjonale og  internasjonale festivaler. Skromlehjulet Figurteater har vunnet flere priser for sine ferdigheter og blir invitert til festivaler verden rundt. De jobber med et visuelt teateruttrykk hvor skuespill og dukkeanimasjon sammen med lys, lyd, musikk og bilder er det sentrale. Ofte tar de utgangspunkt i kjent tekster som de dramatiserer, bearbeider og omskaper til teater.

I forestillingen «God natt Herr dukkemann» tar Skromlehjulet Figurteater opp aktuelle tema som vennskap og ensomhet, fantasi og drømmer. Publikum får oppleve en forestilling som utføres av 2 dukkespillere hvor det ordløse språket er fortellerformen. Figuren kommuniserer direkte til publikum med sitt følsome kroppsspråk. Publikum skal oppleve en poetisk komedie støttet opp av utsøkt lyd og vakre bilder.

Herr Dukkemann prøver å sove, men det er ikke lett. Han tenker på mye rart. Noen ganger vet han ikke helt om han drømmer eller om han er våken. Skulle han ikke hatt en god venn? En kveld kommer det et besøk som herr Dukkemann ikke synes passer særlig godt. Men kanskje er besøket akkurat det han trenger likevell.

MEDVIRKENDE:

Utviklet etter en ide fra Roque Jimenez  

Dukkemaker og instruktør : Liv Kjersti Iversen

Dukkeanimasjon: Roque Jimenez og Liv Kjersti

Produsert av Skromlehjulet Figurteater

www.skromlehjulet.com 

Målgruppe:
Fra 4 år og oppover

Spillested:
Papirhuset Teater – Blackbox
Adresse: St. Olavs gate 16 B,
3126 Tønsberg

Dato/Tid:
Lørdag 29.januar 2022
Klokken 11:00-11:40