Gnagere

MED FRONTFIGUR 

Gnagere lar tiden gå. De ser ut i lufta, sitter, står litt, venter, tenker, kverner. Av og til spiller de teater med seg selv, men for det meste føles det som at de ikke gjør så mye.


«Prosjektet Gnagere ble laget sommeren 2020 hvor vi, som utøvende kunstnere, i likhet med mange andre arbeidsyrker, ble sittende hjemme, gjerne minus en del inntekt, og samtidig satt til å redefinere hva jobben vår skulle innebære. Det skulle være en gylden mulighet til å fornye kunstplattformene og å finne kreative løsninger! For noen ble komboen av økonomisk angst og presset for å finne på noe nytt en god oppskrift for å bli sittende og fundere på hva i alle dager det var man holdt på med.»
– Frontfigur

Det er også en undersøkelse av det å lage noe som ikke samler for mange mennesker på et sted – en hårfin balanse mellom interessant nok og passe kjedelig.

Gnagere er et figurteaterprosjekt utviklet for å nå ut til et publikum under en pandemi. To gnagere sitter i et vindu og driver med sitt mens den tilfeldige forbipasserende blir publikum.

Det er laget en 5 minutters forestilling/situasjon som spilles igjen og igjen i totalt 60 min.

MEDVIRKENDE

Ella Honeyman-Novotny
Bård Bjørknes

Målgruppe:
Alle. Forbipasserende

Spillested:
Torvet i Tønsberg,
i vinduet til SeVen og MONDI
adresse: Øvre Langgate 57, 3110 Tønsberg

Dato/Tid:
Fredag 28.januar 2022
Klokken 15:00-16:00