Faunens Ettermiddag

MED FIDDLESTICKS FIGURTEATER, MARINEMUSIKKEN OG ØSTFOLD STRYKEKVARTETT,
I SAMARBEID MED VILLA KLASSISK

Gjennom Marionetteteater gir ForestillingeneN ny og Annerledes Oplevelse av klassisk musikk.

Familieproduksjonen «Faunens ettermiddag» kombinerer marionetteteater og klassisk musikk. Det er en vakker konsertforestilling med mål om å introdusere nye barn og voksne til klassisk musikk og tradisjonelt marionetteteater. 

En levende orkesterkonsert med i hovudsak impresjonistisk musikk vert sett saman med ei marionetteteaterforestilling. «Faunens ettermiddag» 

Handlingen utspiller seg i et åpent landskap en varm sommerdag. Historien tar oss gjennom morsomme og triste episoder, lykkelig og uykkelig kjærlighet, fabeldyr, folk, en hund, en påfulg og andre skapninger.

Musikken er i hovedsak fransk og norsk impresjonistisk musikk med verk av Claude Debussy, Erik Satie og David Monrad Johansen, men og av Frederic Chopin og Antonin Dvorak. Her er både solistverk og orkesterverk. Handlingen og bevegelsene i musikken blir gjort mer tilgjengelig for publikum gjennom bevegelsene til de praktfulle marionettedukkene.

MEDVIRKENDE:

Dukkemaker: Wiebke Lüders

Dukkeførere: Kristina Hjetland, Astri Sudmann og Wiebke Lüders

Orkesteret er sammensatt av musikere fra det Kongelige norske marines musikkorps (KNMM /=Marinemusikken) og Østfold Strykekvartett.

Produksjonen er et samarbeid mellom Fiddlesticks Figurteater, Marinemusikken, Villa Klassisk og Figurfestspillene.

Musikk av Claude Debussy, Erik Satie, David Monrad Johansen, Frederic Chopin og Antonin Dvorak

Målgruppe:
Alle 

Spillested:
Papirhuset Teater, Teatersalen

Dato/Tid:
Søndag 30.januar 2022
Oppvarming klokken 13:30
Forestilling klokken 14:00