TRILLE

Av WicheLevinsen Productions

Trille er et lekende, fantasieggende og poetisk univers bestående av store, små, hoppende og glitrende baller. Forestillingen er for barn fra 1 til 2 år. 

I en magisk, rund verden møter barna fugler, frosker, en skilpadde og andre morsomme skapninger. Forestillingen forteller ingen konkret historie, men inviterer til en sanselig opplevelse gjennom musikk, lyd, bevegelser og lek. Forestillingen avsluttes med at barna kommer inn i scenografien med danserne og 1000 perleballer.

WicheLevinsen Productions produserer nonverbal og visuell scenekunst — de siste årene med ny og spesiell fokus på de yngste barna fra 0 til 6 år. Forestillingene utvikles i samspill med materialer/sceneobjekter og befinner seg i grenselandet mellom dans og fysisk teater. Målet er å skape en uimotståelig sone for barna, som vekker deres interesse, nysgjerrighet og engasjement gjennom skuespillernes og dansernes animasjon og dansende lek med materialene/sceneobjektene. I pedagogikken omtales de yngste barna som «kroppssubjekter»: dette innebærer blant annet at barna forholder seg sanselig og kroppslig til fenomener i verden. Derfor blir barna alltid invitert inn i scenografien i siste del av forestillingen for å interagere med danserne, materialene og sceneobjektene gjennom felles lek. Denne barneleken avrunder forestillingene. 

Forestillingen Trille er en av tre forestillinger som WicheLevinsen Productions spiller under Figurfestspillene i Tønsberg. Denne forestillingen er laget spesielt for barn fra 1 til 2 år og spiller søndag 27. januar klokken 14:30 på Papirhuset Teater. Velkommen!  

MEDVIRKENDE: 

Idé og konsept: Yvonne Wiche Levinsen
Kunstnerisk veiledning: Claire Heggen, Théâtre du mouvement
Dansere: Thea Færden Bringsværd, Yvonne Wiche Levinsen, Marie Kaada Hovden
Musikk: Jonas Bjerketvedt 
Stemmekonsulent: Marie Kaada Hovden
Lysdesign/teknik: Roy André Nilsen
Tekniker: Tor Marius Refshal
Scenografi: Katrine Nilsen
Foto: Morten Marius Apenes

Forestillingen er støttet av Norsk kulturråd, Fond for lyd og bildet, Fredrikstad kommune, Østfold fylkeskommune og DIØ (Dansekunst i Østfold)  

Målgruppe:
1-2 år

Spillested:
Papirhuset Teater – Teatersalen

Dato/Tid:
Søndag 27. januar
Klokken 15:00