sirkusutstilling

 Velkommen til figurutstilling hos Herman Berthelsen!

i utstillingslokalet til det glade arkiv kan du oppleve herman berthelsens private samling med tema sirkus og omreisende gjøglere.

Herman Berthelsen kommer fra Oslo og har gjennom 40 år samlet informasjon om sirkus og gjøglere i Norge. Under Figurfestspillene i Tønsberg åpner han sin private utstilling i Munkegaten 12.

Berthelsen har gjennom disse årene samlet opp et kjempearkiv med informasjon om omreisende gjøglere i Norge gjennom tidene. I løpet av disse årene har han også skrevet flere bøker om sirkus og gjøglere og samlet opp flere tusen bilder av artister og sirkusplakater. I tillegg har han et showroom med buktalerdukker, sirkusfigurer og andre spennende sirkusgjenstander. Alt dette kan du få oppleve på sirkusutstillingen i Munkegaten.

Herman Berthelsens engasjement for nettop gjøglere og sirkus kom ut fra hans interesse for teaterhistorien. Han så at sirkus og gjøglere var noe som hadde blitt oversett i teaterhistorien. Dette gjorde at Berthelsen ville finne ut mer om temaet å ta et dypdykk ned i sirkusets og gjøglernes historie.

Lørdag 25. januar kan du også fordype deg i dette spennende temaet.
Utstillingen er gratis og åpen for alle fra 14:00 til 18:00.

Velkommen til Berthelsens sirkusutstilling!

Målgruppe:
Alle

Sted:
Munkegaten 12

Dato/Tid:
Lørdag 25. januar
Åpningstid: 14:00-18:00