Rulle

Av Wiche Levinsen Productions

Rulle er en historie om et menneske som plutselig befinner seg i en helt rund verden. Alle ting rundt henne er runde. Og de store, vakre skapningene — er de levende? har de lyst til å leke? Det må hun finne ut av. En poetisk, fantasieggende forestilling uten ord for barn fra 3 til 6 år. 

Forestillingen Rulle er laget av kompaniet WicheLevinsen Productions. De produserer nonverbal og visuell scenekunst — de siste årene med ny og spesiell fokus på de yngste barna fra 0 til 6 år. Forestillingene utvikles i samspill med materialer/sceneobjekter og befinner seg i grenselandet mellom dans og fysisk teater. Målet er å skape en uimotståelig sone for barna, som vekker deres interesse, nysgjerrighet og engasjement gjennom skuespillernes og dansernes animasjon og dansende lek med materialene/sceneobjektene. I pedagogikken omtales de yngste barna som «kroppssubjekter»: dette innebærer blant annet at barna forholder seg sanselig og kroppslig til fenomener i verden. Derfor blir barna alltid invitert inn i scenografien i siste del av forestillingen for å interagere med danserne, materialene og sceneobjektene gjennom felles lek. Denne barneleken avrunder forestillingene. 

Forestillingen Rulle er en av tre forestillinger som WicheLevinsen Productions spiller under Figurfestspillene i Tønsberg. Denne forestillingen er laget spesielt for barn fra 3 til 6 år og spiller søndag 27. januar klokken 13:30 på Papirhuset Teater. Velkommen!

MEDVIRKENDE:

Idé og konsept: Yvonne Wiche Levinsen
Regi: Claire Heggen, Théâtre du Mouvement 
Skuespiller: Yvonne Wiche Levinsen
Musikk: Jonas Bjerketvedt 
Tilrettelegging for barn 3-6 år: Anne Mali Sæther
Lysdesign/teknik: Roy André Nilsen
Tekniker: Tor Marius Refshal
Scenografi/kostyme: Katrine Nilsen
Foto: Roy Andre Nilsen 

Forestillingen er støttet av Norsk kulturråd, Fond for lyd og bildet, Fredrikstad kommune, Østfold fylkeskommune og DIØ (Dansekunst i Østfold)  

Målgruppe:
3-6 år

Spillested:
Papirhuset Teater,
St. Olavs gate 16b, 3126 Tønsberg

Dato/Tid:
Søndag 26. januar 
Klokken 13:30