lille TRILLE

Av WicheLevinsen Productions

Scenekunst for de aller minste. Spedbarna med sine ledsagere får bli med inn i et poetisk og fargerikt univers, et drømmeland bestående av store, små, lysende og rullende baller. 

Gjennom dans, sang og lek med ballene dras spedbarna inn i den uimotståelige, magiske, runde verden. Dansernes improviserende nærvær tilpasses barnets reaksjoner, som speiles, repeteres eller forsterkes. Forestillingen avrundes med en felles lek mellom spedbarn, ledsagere og danserne.

WicheLevinsen Productions produserer nonverbal og visuell scenekunst — de siste årene med ny og spesiell fokus på de yngste barna fra 0 til 6 år. Forestillingene utvikles i samspill med materialer/sceneobjekter og befinner seg i grenselandet mellom dans og fysisk teater. Målet er å skape en uimotståelig sone for barna, som vekker deres interesse, nysgjerrighet og engasjement gjennom skuespillernes og dansernes animasjon og dansende lek med materialene/sceneobjektene. I pedagogikken omtales de yngste barna som «kroppssubjekter»: dette innebærer blant annet at barna forholder seg sanselig og kroppslig til fenomener i verden. Derfor blir barna alltid invitert inn i scenografien i siste del av forestillingen for å interagere med danserne, materialene og sceneobjektene gjennom felles lek. Denne barneleken avrunder forestillingene. 

Forestillingen Lille Trille er en av tre forestillinger som Wiche Levinsen Productions spiller under Figurfestspillene ii Tønsberg. Denne forestillingen er laget spesielt for barn opp til 1 år og spiller 26. januar klokken 11:00 på Papirhuset Teater. Velkommen! 

  

MEDVIRKENDE: 

Idé og konsept: Yvonne Wiche Levinsen
Kunstnerisk veiledning: Claire Heggen, Théâtre du mouvement 
Dansere: Marie Kaada Hovden, Beret Stølen og Yvonne Wiche Levinsen 
Lyd og komposisjon: Marie Kaada Hovden 
Pedagogisk veiledning: Maria Susanne Erichsen
Musikk: Jonas Bjerketvedt
Lysdesign/teknik: Roy André Nilsen
Tekniker: Tor Marius Refshal
Søm: Kirsten Uteng
Scenografi: Katrine Nilsen
 

Forestillingen er støttet av Norsk kulturråd, Fond for lyd og bildet, Fredrikstad kommune, Østfold fylkeskommune og DIØ (Dansekunst i Østfold)  

Målgruppe:
0-1 år

Spillested:
Papirhuset Teater – Teatersalen

Dato/Tid:
Søndag 27. januar
Klokken 11:00