på tur

av Baldrian og Musa

«på tur» er en forestilling med overaskelser, humor og spenning. du kan møte baldrian og den rampete musa i «på tur» på tønsberg og færder bibliotek og på tjøme bibliotek lørdag 25. januar 2020. 

Forestillingen «På tur» er en rendyrket figurteaterforestilling hvor det skapes en verden der det umulige blir mulig; naturlovene oppheves og …. Ingen vet hvilken vei eplene faller… Fantasien er drivkraften, og det hverdagslige blir fantastisk. Stikkord er: Overraskelse – humor – spenning

Forestillingen er av og med figurspiller Giert Werring. Figurteaterkunstner Giert Werring utdannet seg til førskolelærer på 1970-tallet og lot seg inspirere til å spille klassisk hanskedukketeater med den lille mannen Baldrian og den rampete musa i et dukketeatertelt. Det ble en suksess og siden har han spilt forestillingene år ut og år inn med Baldrian og musa. 

«På Tur» spilles på Tønsberg og Færder Bibliotek klokken 12:00 og klokken 15:30 på Tjøme Bibliotek. Forestillingen passer for barn fra 3 år og oppover. 

MEDVIRKENDE:

 
Baldrian og Musa en en figurteaterforestilling av og med Giert Werring og med Nora Valeur på regi.

Giert Werring startet Den internasjonale Figurteaterfestivalen i Kristiansand som varte fra 1992 til 2012. Dette var et viktig nasjonalt samlingssted for figurteater og bidro sterkt til utviklingen av kunstformen. Nå er Giert også med som veileder og mentor i oppstarten av Figurfestspillene i Tønsberg.   

 

Målgruppe:
Barn fra 3 år

Spillested:  
Tønsberg og Ferder Bibliotek og Tjøme Bibliotek
og Tjøme Bibliotek

Dato/Tid
Lørdag 25.januar
Kl 12:00 og 15:30