Ruffen – det store eggrøveriet

AV KVADRATTEATERET I SAMARBEID MED DEICHMAN OG BOKÅRET 2019. 

Ruffen og Hamayoko er så lykkelige. De skal nemlig snart bli foreldre. Familien venter spent på at egget i alle regnbuens farger skal klekke. En mørk natt kommer det en ubuden gjest til øya de bor på, og dagen etter er egget forsvunnet! Hva skal Ruffen og Hamayoko gjøre nå? Hvordan skal de få tilbake sin kjæreste skatt?

Kvadratteateret og Deichman er stolte av å presentere forestillingen «Ruffen. Det store eggrøveriet», fritt etter Tor Åge Bringsværd og Thore Hansens siste barnebok om sjøormen Ruffen. 

 Tor Åge Bringsværd fyller 80 år i høst, og er en av Deichmans mest utlånte forfattere. Historiene om sjøormen Ruffen, som Tor Åge Bringsværd skapte i tett samarbeid med illustratør Thore Hansen, er elsket av flere generasjoner. I forbindelse med Bokåret 2019 utlyste derfor Deichman en konkurranse om beste nyproduksjon av Ruffen som teaterforestilling. Kvadratteateret gikk i sommer av med seieren, og har nå laget en helt ny ruffenforestilling, «Ruffen – Det store eggrøveriet». Forestillingen turnerer for øyeblikket i Oslo, og kommer til Figurfestspillene i januar.  

Forestillingen spiller fredag 24. januar klokken 10:00 og klokken 12:30 på Tønsberg og Færder bibliotek og passer for alle barn fra 4 år og opp. 

Velkommen til forestilling!  

MEDVIRKENDE:

Kvadratteatret består av Andrea Mølmen, Andrea Norvik Jervell, Henrik Tidemann og Haflidi Arnar.

De er fire skuespillere som har som mål å lage umiddelbar og nyskapende teater for både barn og voksne. Når de produserer forestillinger tar de i bruk teknikker fra deres utdanning ved Nord Universitet (HINT) og NSKI-Høyskole. Kvadratteatret har base i Oslo.

Skuespiller og dukkefører – Andrea Mølmen og Henrik Tidemann
Ide og regi – Andrea Norvik Jervell

Komponist og medregi – Haflidi Arnar Haflidason
 
Figur – og maskemaker – Frida Vige Helle
Foto – Andrea Norvik Jervell 

Forestillingen er produsert i samarbeid med Deichman og Bokåret2019.

Målgruppe:
Barn fra 4 år 

Spillested:
Tønsberg og Færder Bibliotek

Dato/Tid:
Fredag 24.januar
Klokken 10:00 og 12:30